برپایی میز خدمت و یکشنبه‌های مردمی در شیلات هرمزگان

77.jpg

میز خدمت و برنامه یکشنبه‌های مردمی شیلات هرمزگان این هفته با حضور مسعود بارانی مدیرکل شیلات هرمزگان، ناوکی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان هرمزگان و معاونین ایشان برگزار شد. این برنامه روز یکشنبه در سالن جلسات اداره کل شیلات هرمزگان از ساعت ۱۰ الی ۱۲ با هدف رسیدگی مستقیم به درخواست‌ها و مسائل مردمی، به‌ویژه خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران برپا شد.

به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان،مسعود بارانی، مدیرکل شیلات هرمزگان در آستانه برگزاری این برنامه با تأکید بر ضرورت تکریم ایثارگران گفت: «خدمت‌رسانی به خانواده‌های شهدا و ایثارگران نه یک وظیفه اداری، بلکه یک مسئولیت اخلاقی و دینی است. حضور ما در این جلسات به‌منظور شنیدن بی‌واسطه دغدغه‌های آنان و تلاش برای حل مشکلات در کوتاه‌ترین زمان ممکن است.»

وی همچنین افزود: «شیلات هرمزگان همواره خود را همراه و خادم جامعه ایثارگری دانسته و با همکاری دستگاه‌های مرتبط، در مسیر ارتقای رفاه و حمایت از این عزیزان گام برمی‌دارد. امیدواریم با برگزاری چنین برنامه‌هایی، فرصت ارائه راهکارهای عملی و مؤثر برای رفع نیازهای آنان فراهم شود.»

در این دیدار، مسئولان با رویکردی مردمی و پاسخگو، به صورت چهره به چهره به بررسی مشکلات و ارائه راهکارهای لازم پرداختند تا در جهت خدمت‌رسانی بهتر و تحقق حقوق خانواده شهدا و ایثارگران اقدامات مؤثری صورت گیرد.

ناوکی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران هرمزگان نیز در این برنامه با قدردانی از برپایی میز خدمت در شیلات هرمزگان گفت: خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران ستون‌های عزت و اقتدار کشور هستند و توجه به مطالبات آنان باید همواره در اولویت دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد. همراهی مجموعه شیلات هرمزگان در این مسیر نشان‌دهنده مسئولیت‌پذیری و تعهد به ارزش‌های ایثار و شهادت است.

وی افزود: هدف ما از حضور در چنین نشست‌هایی، نه صرفاً شنیدن مشکلات، بلکه تلاش برای یافتن راه‌حل‌های عملی و پیگیری جدی امور این عزیزان است. امیدواریم با تداوم همکاری میان بنیاد شهید و شیلات استان، بتوانیم در رفع دغدغه‌ها و ارتقای سطح خدمات به جامعه ایثارگری گام‌های مؤثرتری برداریم.

http://shilathormozgan.ir/gmlpe