در پنجمین کارگروه فنی و بهداشتی تکثیر و پرورش میگو هرمزگان مطرح شد:

رعایت دستورالعمل های بهداشتی در دستور کار مجتمع های پرورش میگو//تاکید شیلات هرمزگان بر تسریع در روند ذخیره سازی لارو در مزارع میگوی استان طبق تقویم

Untitled.jpg

پنجمین کارگروه فنی و بهداشتی تکثیرو پرورش میگوی استان هرمزگان با حضور مدیرکل دفتر امور میگو و آبزیان آب شور سازمان شیلات ایران ، مدیرکل شیلات هرمزگان ، معاون دامپزشکی استان ، نماینده پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان ، رئیس کمیسیون تکثیر میگوی استان ، رئیس اتحادیه آبزیان استان ، رئیس گروه میگو شیلات هرمزگان ، رئیس گروه ترویج شیلات و آبزیان هرمزگان و جمعی از فعالان تکثیر و پرورش میگوی استان د ر سالن جلسات اداره کل شیلات هرمزگان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان، مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به اهمیت تلاش در جهت مرتفع سازی مسائل و مشکلات تکثیر و پرورش میگو در هرمزگان گفت : برنامه ریزی برای آماده سازی اصولی و بهداشتی مزارع،تولید بچه میگوی با کیفیت و سالم،رعایت دستورالعمل های بهداشتی و فنی در مزارع و مراکز تکثیر میگو توسط بهره برداران، ایجاد هماهنگی بیشتر بین تولیدکنندگان و دستگاه های متولی در جهت رفع موانع تولید از اهم برنامه های شیلات استان برای سال زراعی پیش رو است.

مسعود بارانی با اشاره به اینکه رعایت دستورالعمل های بهداشتی و فنی تکثیر و پرورش میگو بی شک به نفع مزرعه داران است، بر رعایت آن‌ها و ارتقای مدیریتی در مزارع پرورش میگو تاکیدکرد.

مدیرکل شیلات هرمزگان برداشت میگو برای کراپ اول از مجتمع های پرورش میگو تیاب شمالی و جنوبی شهرستان میناب تا نیمه تیرماه 1402 ، آماده سازی مزارع و ذخیره سازی کراپ دوم در سایت های تیاب از 15 مرداد ماه لغایت 15 شهریور ماه طبق الزامات بهداشتی و فنی ابلاغی 1402،ادامه ذخیره سازی با رعایت اصول بهداشتی ذخیره سازی از ابتدای تیرماه تا پایان مرداد ماه 1402 در بقیه سایتهای پرورش میگو را از اهم موضوعات مطرح شده در این کمیته خواند.

گفتنی است در این نشست نمایندگان و بهره برداران حاضر در جلسه به بیان مسائل و چالش ها و همچنین ارائه راهکارهای پیشنهادی خود پرداختند.

 

http://shilathormozgan.ir/wtr1q